Over DIMA Automotive

DIMA Automotive is ontstaan uit een passie voor auto's. Sinds ruim twee jaar ondersteunen wij autoliefhebbers bij het uitzoeken van hun nieuwe auto. Hiervoor beschikken wij over een ruim assortiment. "Maar DIMA Automotive is niet het enige autobedrijf waar ik terecht kan. Hoe onderscheiden jullie je van de concurrentie?" Eén woord, service. Wij streven ernaar om service van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Wij zijn bereid om net dat extra stapje te zetten om jou met een glimlach onze showroom te zien verlaten. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met 5 sterren op Google.
Dankzij DIMA kunt u nu ook een sportieve Audi of Volkswagen rijden! Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop van betrouwbare gebruikte auto’s binnen een groot en betrouwbaar netwerk. Occasions met weinig kilometers op de teller en dikwijls voorzien van uitgebreide optiepakketten.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak via +31 (0)6 1150 2302 of vul het contactformulier in zodat wij weten wat uw wensen zijn. Neem even een kijkje in onze showroom.

© 2020 DIMA Automotive. All rights reserved.